Mona og Raymond om Nylander:

– Det var litt hektisk og vi trengte noen som tok seg av alt

Mona og Raymond fra Levanger
Del på Facebook Del på Twitter
Del denne saken

Mona og Raymond bodde i en liten leilighet på Lademoen, et sentrumsnært og trivelig krypinn for et ungt par. Så kom storken på besøk. Kombinert med lang avstand til jobb ønsket begge å finne en ny bolig, nærmere arbeidsplassene ved Levanger og med mer plass til lille Agnes.

Som hos mange andre, startet flytteprosessen med at paret inviterte flere boligmeglere til presentasjon. Det handlet om å finne den rette.

– Etter første møtet med Lars Kristian hos Nylander var det ikke mye tvil. Vi ble raskt trygge på at det var han som skulle selge leiligheten vår, sier Raymond. – Han var en effektiv, målrettet og ambisiøs fyr som var veldig gira på å få til et bra salg, legger Mona til.

Med hjelp av Nylander fikk paret klargjort leiligheten for visning og deretter solgt, til en pris som var godt over forventning.

– Megleren vår la seg på en relativt høy takst, så vi var litt nervøs for det. Men det lønte seg. Vi fikk maks ut av leiligheten, smiler Raymond.

Hektisk innspurt

En våken boligmegler holder fingeren tett på pulsen på boligmarkedet. Det fikk Mona og Raymond erfare da salgsprosessen ble litt mer hektisk enn de hadde forespeilet. På råd fra megleren ble visning, annonser og annet salgsmateriell klargjort og gjennomført på en knapp måned, fra februar til mars. Det handlet om å være synlig i den viktige perioden rundt påske.

– Dette gjorde vi på hans anbefaling. Det ble litt hektisk, men vi stolte på det han sa, sier Raymond.

– Hele prosessen gikk enda mer smooth enn vi hadde forventet. Når vi bestemte oss, gikk alt veldig effektivt. Det at megleren var så positiv og motivert, det ga oss blod på tann også, sier Mona.

Verdifull hjelp

For et ungt par i full jobb og med smårolling i huset, ble innsatsen fra Nylander ekstra verdifull i de hektiske ukene.

– Raymond pendlet, sto opp klokka fem hver morgen, og vi hadde en ny baby. Da trengte vi at noen andre tok seg av alt, sier Mona.

– Megleren hadde et opplegg for oss hele veien, slik at vi slapp å tenke så mye. Det passet jo oss godt, med hun som var mye mindre da, sier Raymond og smiler til ettåringen i huset.

Mona og Raymond fra Levanger
– Hele prosessen gikk enda mer smooth enn vi hadde forventet

Betydde mye for salget

Både Mona og Raymond er klare på at boligmegleren fra Nylander hadde stor innvirkning på salget.

– At det gikk så bra, har mye å gjøre med innsatsen fra Nylander. Vi fikk mange på visning på grunn av det gode arbeidet de gjorde, sier Raymond og forteller om en grundig megler med høye krav til foto og boligannonser:

– Megleren var nøye i alt han gjorde, og kommenterte blant annet noen bøker med gammel krigshistorie i bokhyllen vår. Vi synes det var artig å gi han de som gave etter salget. Det var velfortjent etter en godt utført jobb!

Skal du selge boligen din?
Ønsker du gratis verdivurdering?

Vi kan hjelpe deg trygt i mål.
Fyll ut skjemaet under eller ring oss på 73 82 00 00.

Vi deler ikke dine kontaktopplysninger med andre. Forbehold om geografisk avstand.