Eva om Nylander:

– Han solgte ikke bare leiligheten min, men brydde seg også om mennesket som bodde i den

Spill film
Del på Facebook Del på Twitter
Del denne saken

– Jeg må være helt ærlig og si at Nylander ikke var førstevalget mitt før jeg startet. Men så hadde jeg tre meglere på besøk samme dag og da var saken klar – det ble Nylander. Det var ingen verdens tvil, smiler Eva Schanke Skjevik (64) fra Stjørdal.

Eva bor i dag i en liten og trivelig leilighet i Stjørdal sentrum. Samarbeidet med Nylander startet høsten 2015. Da ektemannen døde og hun ble alene, ville Eva selge den store leiligheten på Stjørdal for å flytte til en mindre og mer lettstelt bolig. Salget fant sted våren 2016 og med salgssum som traff prisantydning var Eva svært tilfreds. Ikke bare med salget, men også med prosessen forut.

God oppfølging hele veien

– Det stemte veldig bra med megleren fra Nylander. Han var ikke påtrengende, men ærlig og oppriktig. Han presset ikke på og jeg fikk så god oppfølging hele veien, sier hun.

Eva fra Stjørdal
Da jeg møtte igjen Erik på gata her nylig, ga jeg han en skikkelig klem.

Eva jobber som butikksjef hos klesbutikken Amine i Stjørdal sentrum. Når arbeidsdagen er over, spaserer hun hjem til sin nye leilighet på noen få minutter. Selv om bakteppet for salget av den forrige boligen er vemodig, har hun bare gode ting å si om hjelpen hun fikk av Nylander.

Ga en skikkelig klem

– Han solgte ikke bare leiligheten min, men brydde seg også om mennesket som solgte den. Alt ordnet seg etter planen, og jeg fikk god hjelp hele veien. Da jeg møtte igjen Erik på gata her nylig, ga jeg han en skikkelig klem. Det hadde han ærlig fortjent!

For de fleste av oss er visningen og budrunden den mest nervepirrende delen av boligsalget. I motsetning til mange ønsket Eva å være til stede i boligen under visningen, og hun likte det hun så.

Skal du selge boligen din?
Ønsker du gratis verdivurdering?

Vi kan hjelpe deg trygt i mål.
Fyll ut skjemaet under eller ring oss på 73 82 00 00.

Vi deler ikke dine kontaktopplysninger med andre. Forbehold om geografisk avstand.