Anita og Pål om Nylander:

– Det betyr mye at du føler trygghet gjennom hele salget

Spill film
Del på Facebook Del på Twitter
Del denne saken

– Vi hadde et stort hus som vi kjøpte for 20 år siden. Så begynte ungene å ”skalle av” og vi satt stort sett tosammen på kveldene. Da begynte vi å tenke på nytt hus. Når ungene er hjemme, sitter de jo på hvert sitt rom på hver sin skjerm likevel, smiler Pål Vangstad.

Pål og Anita Vangstad eide en stor enebolig på Tanem i Klæbu. Et nesten 30 år gammelt ”brukshus” hvor hjemmekjære smårollinger brått hadde blitt unge voksne på tur ut av redet. Med hjelp av Nylander fikk de gjort familieboligen klar for salg og flyttet til en ny og mindre bolig.

– Vi skjønte at vi ikke hadde bruk for all plassen lenger. Verken nå eller på lang sikt. Og så kom vi over noen mindre eneboliger i Klæbu som vi ble forelsket i, sier Anita.

Selve salgsprosessen startet med at Pål og Anitas bank satte de i kontakt med Nylander. Eiendomsmegleren hjalp først med å sjekke om den aktuelle nye boligen var riktig priset og deretter med å selge det gamle huset.

Tidlig godt inntrykk

– Vi fikk tidlig et veldig godt inntrykk av Sindre hos Nylander, og følte at vi gikk inn i en trygg og god prosess med han. Han hjalp oss legge en fornuftig plan på hvordan huset skulle bli presentabelt for visning og salg. Vi fikk hjelp av stylist og fotograf, og her var det viktig for oss at bildene var representative for huset vårt, at vi ikke lurte noen. Du får jo en tillitsbrist tvert hos mulige kjøpere hvis boligen ikke er slik du ser i annonsen, sier Pål.

En våken eiendomsmegler holder fingeren tett på pulsen på boligmarkedet. Det fikk Pål og Anita erfare da Nylander ga de råd om å framskynde salgstidspunktet midt i prosessen.

– Det betyr mye at du føler trygghet gjennom hele salget. Vi ble guidet av megleren med tanke på salgstidspunktet, og fikk hjelp til å ha is i magen. Vi stolte på de betraktningene Nylander gjorde underveis, og det viste seg å være veldig fornuftig, smiler Pål. – Da føler du at du betyr noe. At du blir tatt på alvor.

Også når salget var i faser hvor ingenting skulle skje, så hendte det at megleren likevel ringte og slo av en prat. Det satte Pål og Anita stor pris på.

Anita og Pål fra Klæbu
Vi fikk en pris for boligen som vi er mer enn godt fornøyd med

Mange klikk

Under salgsprosessen fikk Pål og Anita innblikk i effekten av Nylanders nye salgsverktøy Univers, som øker synligheten og effekten av boligens digitale annonser.

– Vi ble hyppig oppdatert på klikkprosenten på nettannonsene, noe som var artig å følge med på. Det ble jo voldsomt mange klikk, og da fikk vi god tro på at dette ville bli solgt raskt, sier Pål.

I eneboligen som snart skal bli en ny familie sitt ”brukshus”, sitter familien Vangstad igjen med bare gode opplevelser etter salget.

– Nylander var profesjonelle i alle ledd, fra megler til stylist, fra takstmann til fotograf. De er proffe aktører, sier Pål. – Vi fikk en pris for boligen som vi er mer enn godt fornøyd med, og hadde en prosess før salget som vi er veldig fornøyde med.

Skal du selge boligen din?
Ønsker du gratis verdivurdering?

Vi kan hjelpe deg trygt i mål.
Fyll ut skjemaet under eller ring oss på 73 82 00 00.

Vi deler ikke dine kontaktopplysninger med andre. Forbehold om geografisk avstand.